Waar kopen? ?

Er zijn inderdaad een aantal optie waar je een Wayfinder kompas kunt kopen.

Regelmatig komt het voor dat ik een Wayfinder kompas te koop heb. Deze zal ik dan op MARKTPLAATS.nl aanbieden.

Op mijn facebook pagina zal ik regelmatig linkjes plaatsen naar aangeboden Wayfinder Kompassen.

De optie’s zijn:

De meeste en beste kans heb je in de USA via Ebay.com. Hier worden de meeste Wayfinder kompassen aangeboden. Soms kan het een probleem zijn voor de verkoper om een artikel naar Nederland te sturen (Ook al wil je alle kosten betalen). Of een verkoper zijn item wil opsturen naar Nederland wordt aangegeven bij het item.

Het mooiste is al een verkoper “internationale verzending” aanbied via Ebay.com. Dan weet je gelijk wat de kosten en invoerrechten zijn. Want invoerrechten zul je moeten betalen.

Een ander mogelijkheid om een Wayfinder kompas in de USA te kopen is tijdens een vakantie of werkbezoek. Je koopt je kompas en laat het opsturen naar je hotel of bedrijf/kantoor waar je verblijft. Als je dan het kompas mee terug neemt naar Nederland in je bagage, hoef je vaak geen invoerrechten te betalen.

Belastingdienst: Koopt u spullen buiten de EU? En is alles bij elkaar meer dan € 430? Dan hoeft u over de spullen die samen maximaal € 430 zijn, géén belasting te betalen. Maar over de andere spullen wél. (zie site van de Belastingdienst) Dit geld ALLEEN als u persoonlijk deze spullen bij u heeft als u Nederland binnenkomt (bijv. via Schiphol)

Handleiding V700

Lees de handleiding online en/of download deze.

Handleiding V2020

Lees de handleiding online en/of download deze.

Handleiding V6000

Lees de handleiding online en/of download deze.

Handleiding V7000

Lees de handleiding online en/of download deze.

Login